Avantajele de a fi partener BAYpremium

Cum puteti deveni partener BAYpremium

1. Completati formularul de inregistrare de pe acest site.
2. Dupa completare, veti primi un e-mail de confirmare de pe adresa contact@baypremium.ro
3. Pentru ca inregistrarea sa fie completa, avem rugamintea ca dupa primirea e-mail-ului de confirmare, sa trimiteti pe aceeasi adresa de e-mail copia unei facturi pe care apare cel putin un produs Bayer (din cele enumerate pe acest site) si o copie dupa autorizatia de operator DDD emisa de Directia de Sanatate Publica sau orice alt act care sa ateste calitatea dvs. de operator in domeniu.
4. In cazul in care nu aveti posibilitatea de a trimite aceste documente pe e-mail, avem rugamintea sa ne trimiteti copii pe fax (021 529 59 92) sau la adresa de mai jos (mentionand pe plic: “Pentru BAYpremium”):

BAYER S.R.L. 

Bd. Pipera nr. 42, Nusco Tower, et. 1, sector 2, cod postal: 020112, Bucuresti 

Factura la care se face referire in acest alineat trebuie sa fie emisa cu maxim 30 zile inaintea inregistrarii pe site. Daca pe factura apar si alte produse, va rugam sa stergeti informatiile privind cantitatile/preturile acestor produse. Suntem interesati doar de cantitatile achizionate din produsele BAYER.

5. Dupa verificarea actelor, daca cererea dvs de inregistrare va fi aprobata, veti primi (e-mail sau posta) confirmarea devenirii partener BAYpremium.


Colectarea punctelor

Fiecarui produs din cele enumerate aici ii corespunde un numar de puncte, punctele putand fi transformate in diverse premii, la alegerea dvs. Detalii suplimentare pot fi gasite pe acest site in sectiunea este dedicata exclusiv partenerilor BAYpremium, unde accesul se face doar pe baza de username si parola. Asadar, pentru mai multe detalii puteti afla doar inregistrandu-va si devenind membru al “comunitatii” BAYpremium.Suntem convinsi ca nu veti regreta decizia de a va alatura profesionistilor!

Prima aplicaţie mobilă dedicată profesioniştilor în domeniul dezinsecţiei şi deratizării din România
Ultima actualizare: 1 August, 2019 Copyright © Bayer SRL